21 лютого 2024

Відкриття нових горизонтів у навчальному процесі: дуже коротко про ШІ

Відкриття нових горизонтів у навчальному процесі – ось якою була наша сьогоднішня зустріч з Анною Величко, заступницею Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Львова. Ми відправилися у захопливий світ штучного інтелекту (ШІ), де кожен крок відкривав нові можливості для освіти.
Пані Анна Величко, втілюючи дух інновацій та творчості, провела нас крізь мережі алгоритмів та нейронних мереж, розкривши перед нами величезний потенціал ШІ у сучасній освіті. Її виступ був наповнений цікавими та креативними ідеями та можливостями, які ШІ може внести в освітній процес.
Спікерка охопила такі аспекти, як переваги та виклики використання ШІ, етичні питання, пов'язані з цим, а також можливості розвитку цієї сфери. Під час нашої зустрічі ми розглянули широкий спектр питань, пов'язаних з використанням ШІ в нашій школі: обговорили можливості використання ШІ для створення інтерактивних навчальних матеріалів, які зроблять навчання більш захоплюючим та зрозумілим для учнів.
    
Наша подорож була наповнена не лише обговоренням переваг та викликів ШІ, але й креативними експериментами. Ми створювали неймовірно захоплюючі інтерактивні уроки та спробували створити сценарій для Дня української мови! 
Зустріч була дуже плідною та стимулюючою для всіх учасників, які отримали багато цікавої інформації та натхнення для подальшої роботи у цьому напрямку.
Дякуємо пані Анні Величко за величезну порцію натхнення та знань! Наші учителі справді зробили крок у напрямку розвитку інноваційної освіти, яка відповідає вимогам сучасності!