03 лютого 2024

Наздоженемо: курси про подолання освітніх втрат

В сучасному світі освіта визнається однією з найважливіших складових успішного розвитку суспільства. Проте, українські діти впродовж останніх років почали стикатися з небезпекою освітніх втрат через війну в країні. У цих умовах запровадження програм та курсів з подолання освітніх втрат стає надзвичайно важливим завданням, спрямованим на забезпечення права кожного дитини на якісну освіту та можливість розвитку. Ці програми зазвичай мають на меті допомогти учням наздогнати пропущений матеріал і забезпечити їм можливість успішно і ефективно продовжувати навчання, надають психологічну та емоційну підтримку. 

Власне ГС "Освіторія" на базі сучасного інноваційного приватного закладу МрійДій організувала навчання учителів-математиків. 

У суботу, 03 лютого 2024 року учителі-математики Стефанюк Оксана Анатоліївна та Остюк Оксана Ігорівна разом з заступником директора Полуліх Любов Степанівною зустрілися на навчанні щодо діагностики та надолуження освітніх втрат. Педагогами було розроблено  декілька стратегій надолуження освітніх втрат чи розривів.  Навчання тривало цілий робочий день і продовжиться 10 лютого. Було дуже цікаво, пізнавально, весело  і активно. Час пролетів непомітно і з користю!