29 листопада 2023

Забезпечення наступності між першою і другою ланкою освіти

     

В рамках науково-практичної конференції «Забезпечення наступності між першою та другою ланкою освіти в упровадженні особистісно-орієнтованої моделі змісту освіти в умовах сьогодення», яку на базі ПШ «Світанок» та нашої школи (СЗШ № 77 з поглибленим вивченням економіки та управлінської діяльності) провів КЗ ЛОР «ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ», вчителі 1-х та 2-х класів Уляна ОШУСТ, Оксана СТАСЮК, Ольга БОЛЯКОВА та Люба ДУДЧАК нашої школи провели чудові та цікаві майстер-класи для присутніх педагогів області. Дослідження різних явищ, STEAM проєкти, цікавинки української мови, робота в групах - все це робили діти з педагогами. Було цікаво і захопливо. 

Директорка школи Зоряна ДЕМЧУК розповіла про вплив середовища на формування демократичної культури. Представник КЗ ЛОР "ЛОІППО" старша викладачка кафедри педагогіки Ольга БАНАХ розкрила питання "Майстер клас: Розвиток соціально-громадянських компетентностей у дошкільнят та молодших школярів в умовах сьогодення".

На зустрічі також виступили старша викладачка кафедри педагогіки ЛОІППО, кандидатка філологічних наук Наталія ТОДЧУК з темою "Поведінкове керівництво як ефективний педагогічний інструмент" та Ольга ВОЛОЩЕНКО, старша викладачка кафедри педагогіки ЛОІППО з темою "Формувальне оцінювання у наступності між довкіллям та початковою школою".