28 листопада 2023

Активні стратегії в освіті: навчання через досвід. Важливість уміння приймати управлінські рішення у роботі заступника директора

28 листопада 2023 року на базі нашої школи Центр професійного розвитку педагогічних працівників провів творчу майстерню для заступників директора з навчально-виховної роботи на тему "Активні стратегії в освіті: навчання через досвід. Важливість уміння приймати управлінські рішення у роботі заступника директора". 

В ході навчання обговорили актуальність сучасних освітніх стратегій; ознайомились з різними підходами прийняття управлінських рішень та можливостями використання штучного інтелекту у роботі заступника директора. 

Цікавою була програма навчання: З вітальним словом виступали директорка школи Зоряна ДЕМЧУК.  Тему "Активні стратегії в освіті: навчання через досвід" розкрила консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Львова Наталія БІДНИК. Заступник директора школи Люба ПОЛУЛІХ обговорила питання "Важливість уміння приймати управлінські рішення у роботі заступника директора". Тетяна Орлова, учитель-методист школи цікаво подала тему "Штучний інтелект в освіті: можливості, виклики та перші кроки адаптації", а Люба ПОЛУЛІХ практично познайомила присутніх гостей із ChatGPT та продемонструвала його користь для роботи заступнику директора. Заступник директора Ліцею №74 імені Марійки Підгірянки ЛМР провела майстерку з використання сервісу Canva у роботі заступника директора.